Opći uvjeti poslovanja

Uvjeti i odredbe

Mi smo Delacoo d.o.o., hrvatska tvrtka sa sjedištem u Zagrebu, na adresi Slavonska avenija 24/6. Za sve Vaše narudžbe vrijede vrijede sljedeći uvjeti poslovanja:

1. Cijene

Robu nudimo na prodaju isklučivo putem naše web stranice www.delacco.hr. Naše se cijene s vremena na vrijeme razlikuju, a tiskani materijali, takvi katalozi ili oglasi, uvijek će prikazivati datume kada cijene vrijede. Tijekom valjanog razdoblja kataloga možemo nuditi stvari po nižoj cijeni. To može biti posebna ponuda ili samo svakodnevno snižavanje cijena. Na našoj će web stranici uvijek biti prikazana jedna cijena. Cijene koje navodimo ne uključuju PDV koji se na cijenu dodaje po važećoj tarifi.

2. Plaćanje

Sva naša roba nudi vam se uz plaćanje na osnovi naloga. Koristimo tvrtku koja se zove WSpay za preuzimanje transakcija kreditnom karticom (za daljnje informacije obratite se www.wspay.info.) Robu morate platiti prije isporuke, platiti je moguće sa većinom kreditnih i debitnih kartica. Prihvatit ćemo vašu narudžbu samo ako je popraćena cijelim plaćanjem.
Podaci za kontakt s obrazaca o pojedinostima kupca koriste se za provjeru korisnika identifikacijom putem e-pošte.

3. Otprema

Uobičajeno ćemo otpremiti vašu robu u roku od 24 sata od primitka. Roba ostaje vlasništvo Delacco d.o.o. trgovine dok se u cijelosti ne plati.

4. Dostava

Dostavit ćemo vašu narudžbu na bilo koju EU adresu. Naša standardna dostava koristi nacionalnog prijevoznika ili za veće predmete tvrtku za dostavu paleta, a u većini ćete slučajeva robu dobiti u sljedeća 2-3 radna dana. Ukoliko želite da roba bude dostavljena u što kraćem roku, možete odabrati jednu od naših premium isporuka. Dostupnost ovih usluga ovisi o tome gdje se nalazite, au nekim slučajevima i o dobu dana. To će vam biti potvrđeno u trenutku kada izvršite narudžbu. Koristimo nezavisne prijevoznike: GLS i Gebruder Weiss (dostava paleta) i nećemo biti odgovorni za kašnjenja koja su izvan naše kontrole.

5. Primanje naloga

Ako nemamo vaše pismeno odobrenje, uvijek ćemo vam trebati ovlašteni potpis kada vam isporučujemo robu. Nećemo biti odgovorni za neisporuku zbog nedostatka potpisa.

6. Dostupnost

Vodimo računa da veći dio prodajnog asortimana uvijek bude raspoloživ. Međutim, u slučajevima neočekivano velike potražnje može se nažalost dogoditi da nekih proizvoda nema na lageru. Ako se to dogodi, možemo odgoditi slanje vaše narudžbe na nekoliko dana dok se pribave nove zalihe. Ukoliko je taj rok duži, obavijestit ćemo vas pravovremeno. Ako ste se odlučili za premium isporuku ili očekujemo dulje odgađanje, koristit ćemo podatke koje ste naveli uz narudžbu kako bismo vas obavještavali o tijeku narudžbe. Možete nas kontaktirati u bilo kojem trenutku kako biste provjerili status vaše narudžbe.

7. Otkazivanje

Ako želite otkazati narudžbu, to možete učiniti u bilo kojem trenutku, sve dok roba nije otpremljena. Vaša će narudžba biti spakirana i otpremljena u vrlo kratkom roku. Ako želite otkazati narudžbu, učinite to telefonski, a mi ćemo vam odmah potvrditi (ukoliko je moguće). Proizvodi koje smo specijalno proizveli za vas se ne mogu otkazati.

8. Jamstvo

Ako bilo koji od isporučenih proizvoda ne funkcionira na zadovoljavajući način, trebate ga poslati u naš ured u Zagrebu, gdje će jedan od naših obučenih inženjera izvršiti temeljitu inspekciju i pregled. Ako utvrdimo da je proizvod neispravan i da postoji zahtjev za jamstvom, izvršit ćemo popravak i vratiti vam robu u najkraćem mogućem roku. Ako artikl nema jamstvo, poslat ćemo vam pisanu ponudu za popravak. Ne odgovaramo za vaš gubitak poslovanja zbog kvara proizvoda.

9. Naše pogreške

Stalno ažuriramo cijene i ponude naših proizvoda. Uvjereni smo u našu tehnologiju i osoblje, ali priznajemo da su ljudske pogreške uvijek moguće. Ako se roba nepravilno nudi na prodaju, uvijek ćemo pokušati poštovati našu ponudu. Mogu biti rijetke okolnosti kada nam to nije moguće. U takvim ćemo vas slučajevima kontaktirati i objasniti situaciju, ako ne budemo u mogućnosti s vama pošteno riješiti stvar, pridržavamo pravo odbiti vašu narudžbu i povrat novca koji ste izvršili.

10. Nepredviđene okolnosti

Tamo gdje se događaju stvari poput štrajkova, ratova, terorističkih akta ili čak sitnica poput nestanka struje umiješaju u naše poslovanje s vama, dat ćemo sve od sebe da stvari idu dalje. Nećemo snositi odgovornost za vas za bilo koji neuspjeh koji je nastao zbog takvih nepredviđenih okolnosti ili bilo koje druge situacije izvan naše kontrole.

11. Dobna ograničenja

Dobna ograničenja primjenjuju se na isporuku neke robe. Naručivanjem ove robe potvrđujete da imate više od 18 godina i da je osoba koja prima dostavu također starija od 18 godina.

12. Odgovornost

Ništa u ovim Uvjetima poslovanja nije namijenjeno utjecaju na vaša zakonska prava ili ograničavanju naše odgovornosti za smrt, osobne ozljede ili lažne prikaze koji su rezultat našeg nemara. Ako postoji problem, možete dobiti povrat novca ili zamjenu pod uvjetima našeg Jamstva. Naša odgovornost prema vama uvijek će biti ograničena na puni povrat kupljene robe. Nećemo nadoknaditi kašnjenja ili neuspjehe u isporuci ako niste zatražili mogućnost premium isporuke. U tim okolnostima naša odgovornost prema vama bit će ograničena na povrat troškova dostave koje ste platili. Naša odgovornost prema vama izričito isključuje naknadu za neizravni ili posljedični gubitak ili štetu, što god da bio razlog, osim gore opisanog, uvijek će biti ograničena na povrat vaše uplate.

13. Zakon

Ovi uvjeti poslovanja tumačit će se i presuđivati prema hrvatskom zakonu.

14. Plaćanje

Naša web stranica kojom upravlja Delacco d.o.o. koristi WSPay za potpuno sigurna online plaćanja. Podaci o vašoj kartici nikada ne pohranjujemo kod nas. Transakcije se izvršavaju putem WSPay sigurnih stranica, a vaši se podaci prenose pomoću SSL šifriranja.

Prihvaćamo sve glavne kreditne i debitne kartice, uključujući American Express, MasterCard, Visa, Visa Debit, Visa Electron i Maestro.