HELI Anhui grupa

HELI – LIFTING THE FUTURE

Anhui HELI Co. Ltd Limited glavna je podružnica grupe Anhui viličara. Upisana je na Šangajsku burzu 1996. godine s kapitalom od 514 milijuna juana. Tvrtka Anhui je trenutno najveći kineski industrijski proizvodni lanac i ključno visokotehnološko poduzeće s vrlo naprednim centrom za istraživanja i razvoj.

IDEJA IZA BRENDA

Od početka 21. stoljeća HELI je ušao u razdoblje brzog razvoja. U 2006. godini HELI se našao među 10 najboljih industrijskih vozila u svijetu. Danas imamo novi cilj a to je postati vodeći proizvođač u globalnoj industriji industrijskih vozila, a da pritom nikada ne prestanemo s kontinuiranim procesom poboljšanja.

Zaposlenici, kupci, dioničari i dobavljači zajedno rade na stvaranju kvalitetnije, učinkovitije i ekološki prihvatljivije transportne opreme s ciljem kontinuiranog poboljšanja radnih uvjeta i sigurnosti.

“HELI – Gradimo budućnost”: to je naša misija. Prije svega, to predstavlja odgovornost. Kao brend broj 1 u kineskoj industriji viličara, HELI također ima za cilj poboljšati svoj međunarodni status. Njegov drugi cilj je budući razvoj povjerenja u poslovanje i industriju. Nakon što smo osvojili kinesko tržište, svoje napore usmjeravamo prema međunarodnim tržištima. Želimo udružiti snage kako bismo omogućili nacionalnim tvrtkama da rastu sve više na međunarodnoj razini.

NAŠA VIZIJA – BITI MEĐU TOP 5

 

HELI je tvrtka svjetske klase i ima za cilj u kratkom roku ući u top 5

Za 100. godišnjicu Helija, naši su ciljevi ući u top 5 na svijetu. Zaposlenici HELI-ja neprestano nastoje postupno razvijati tvrtku koja postaje sve jača i jača. Od početka 21. stoljeća HELI je ušao u razdoblje brzog razvoja; 2006. godine tvrtka je ušla u među 10 najboljih svjetskih proizvođača viličara. Danas promoviramo naše viličare kako bismo ušli u top 5 na svijetu. Priča o našoj slavnoj baštini, ali i trudu djelatnika HELI-ja nikada neće prestati!

Od rođenja HELI-ja, noseći puno nade, HELI-jeva vizija neizbježan je zahtjev misije tvrtke i predvodnik visokih očekivanja HELI-ja. Industrija služi društvenoj odgovornosti zemlje prema kupcima, zaposlenicima, dioničarima, dobavljačima i javnosti tijekom godina i ima za cilj biti poticaj svjetske klase. Radimo zajedno kako bismo prešli prag naših sto godina, tako što ćemo biti među 5 najboljih svjetskih viličara!

Temeljne vrijednosti

HELI svoje zaposlenike, kupce, dioničare i partnere smatra temeljnim i nastoji postići dugoročni razvoj i maksimizirati profit.

Poštivanje i oslonac na naše zaposlenike, izgradnja lojalnosti: HELI je za zaposlenike postao mjesto povjerenja u kojem mogu napredovati doprinoseći održivom razvoju tvrtke.

“Neprestano poboljšavamo ljudski rad i kvalitetu života”. U tu svrhu, HELI uvijek nastoji razviti prilagođenije, učinkovitije i ekološki prihvatljivije industrijske strojeve. Vjerujemo da bi novi proizvod uvijek trebao biti bolji od prethodnog. “Vratiti društvu kvalitetnim proizvodima” produžetak je pojma “Orijentirani ljudima”. To je također i jamstvo za naše partnere. Osim toga, to također odražava činjenicu da HELI u potpunosti preuzima svoju društvenu odgovornost.

Vraćanje društvu s proizvodima visoke kvalitete

Visokokvalitetni proizvodi su sama bit tvrtke. S jedne strane ističu da su svi proizvodi i usluge koje HELI pruža visoke kvalitete. S druge strane, oni odražavaju naše jamstvo da su svi ostali radovi visoke kvalitete. Korištenje visokokvalitetnih proizvoda za vraćanje društvu koristi društvenom razvoju, zadovoljavanju zahtjeva kupaca, a također i stalnom poboljšanju društva.

Usredotočenost na održavanje korporativnog imidža dio je zahtjeva korporativne misije. Svaki dioničar, kupac i partner sudjeluje u ovoj misiji kroz praktične akcije. Vraćati društvu korištenjem visokokvalitetnih proizvoda, zadovoljiti potrebe kupaca što je više moguće, promovirati napredak osoblja, napraviti razvoj u suradnji s kupcima/dobavljačima uzvodno i nizvodno. Razvijanje fino usklađenih proizvoda s našim partnerima, koji zadovoljavaju potrebe kupaca, uz istovremeno poticanje osobnog napretka svakog zaposlenika, to je ono što je HELI.