Kako se registrirati?

Kako se registrirati na HELI trgovini?

Prvi korak do sigurne kupnje je registracija. Tako ćete moći u potpunosti iskoristiti sve pogodnosti koje vam pruža HELI trgovina, a prijavom na naš newsletter možete biti sigurni da nećete propustiti niti jednu akciju niti novitet koji smo dodali u našu ponudu.

Kliknite na link za prijavu

Sam proces registracije je vrlo jednostavan i kratak. Kliknite na polje „Prijava/Registracija“ u gornjem desnom kutu svake stranice te zatim ako ste postojeći korisnik upišite svoje podatke. Ukoliko ste novi korisnik u dio “Napravite profil” unesite podatke te se registrirajte. Bez brige, slanje vaših podataka je u potpunosti sigurno jer se pri prijavi i registraciji koriste sigurnosni protokoli koji onemogućuju zlouporabu osobnih podataka.

Upišite svoje podatke za prijavu

Upišite svoju e-mail adresu, korisničko ime koje želite koristiti na našoj stranici i željenu lozinku. Potvrda o vašoj registraciji sa korisničkim podacima koje ste upisali stiže na vaš e-mail u nekoliko trenutaka, čime je vaša registracija uspješno završena i možete nastaviti pregledavati našu ponudu te kreirati listu želja ili odmah dodavati proizvode u košaricu i tako sigurno kupovati.

Jednostavno, zar ne?

Pridružite nam se! Slijedite upute koje ste upravo prošli i pridružite se HELI trgovini gdje svakodnevno imate mogućnost kupnje svih tipova viličara po pristupačnim cijenama, uz mogućnosti jednokratnog i obročnog plaćanja te brzu i pouzdanu isporuku u cijeloj Hrvatskoj.

Istražite i ostale pogodnosti

Prijavite se na naš newsletter i budite na vrijeme informirani o našim akcijama i novim proizvodima u ponudi. Ukoliko u bilo kojem trenutku zatrebate pomoć, slobodno nas kontaktirajte.